Stötta mer!

– Tänk när jag, en enskild person bidrar med det lilla, och vi är många som gör samma sak. Då kommer vi tillsammans kunna åstadkomma något riktigt stort!

 

Det var så vi tänkte när vi bestämde oss för att låta 15 % av vår vinst från bryggeriet gå till bevarandet av den Svenska myskoxen.

Vårt engagemang och det arbete som skapas behöver vara hållbart, något som genererar möjligheter inte bara för oss på bryggeriet utan också för andra i vår närhet! Så föddes tanken om att kunna bidra till något som idag gör Tännäs och Härjedalen helt unikt i sitt slag i Sverige, nämligen Myskoxen och det fina arbete som bedrivs av Myskoxcentrum i Härjedalen. Vi beslutade oss därför att vi ville skänka pengar till detta viktiga arbete.

Konkret innebär det att varje person som köper och dricker vårt öl är med och stöttar arbetet med att bevara den Svenska myskoxen. Detta ville vi också tydligt och stolt deklarerar/markera. Därför skapade vi det sigill (se nedan) som nu finns och syns på alla etiketter och trycksaker mm. som vi använder.

Vill du stötta mer? Nu kan du köpa en badge/pin eller kylskåpsmagnet för endast 20 kr (exkl. frakt) där alla pengar oavkortat går till Myskoxcentrum. Här stöttar du mer!

Stotta-mer-logo

 

Tack för att du är med oss och stöttar!